We zijn toegewijd om u te helpen!

Eenvoudige installatie • 24/7-klantenservice • Geen gedoe

Veel gestelde vragen over functies

Waarom zou ik een e-mailadres van MeMail nodig hebben?

E-mail is een onmisbaar onderdeel van onze dagelijkse communicatie en het wordt steeds belangrijker ervoor te zorgen dat uw e-mailadres zowel uniek als gedenkwaardig is. MeMail biedt gepersonaliseerde e-mailadressen die een geweldige eerste indruk maken, door uw e-mailadres uw verhaal te laten vertellen voordat u ook maar een woord hebt gezegd. De meeste gratis e-maildiensten beperken u tot één e-mailadres extensie, maar MeMail heeft de duizenden opties voor echt creatieve e-mailadressen. Kies uit duizenden e-mailadressen voor plezier, persoonlijk of zakelijk gebruik. Met MeMail krijgt u de meest uitgebreide selectie van e-mailnamen en -adressen gecombineerd met de gemakkelijkst te gebruiken, zeer veilige en uitbreidbare dienst die bij elke levensstijl past.

Is MeMail veilig?

MeMail houdt uw informatie veilig met behulp van de hoogste niveaus van betrouwbaarheid, veiligheid en privacy die beschikbaar zijn via onze op Microsoft Exchange gebaseerde private cloud-infrastructuur. MeMail helpt uw informatie te beschermen met geavanceerde mogelijkheden, waaronder anti-malware en anti-spam filtering voor al uw mailboxen. MeMail maakt gebruik van Microsofts wereldwijd redundante servers, eersteklas mogelijkheden voor disaster recovery en een team van beveiligingsexperts die 24 uur per dag toezicht houden om uw gegevens te beschermen. Uw MeMail-inbox is volledig beschermd met SSL/TLS-encryptie. MeMail wordt ook aangedreven door Microsoft Exchange-servers met een gegarandeerde 99,9% uptime, zodat u erop kunt rekenen dat uw e-mail altijd in bedrijf is. Bovendien maken we dagelijks back-ups, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens altijd veilig zijn.

Welk plan is het beste voor mij?

Als u vaak grote bestanden via e-mail verstuurt, hebt u waarschijnlijk meer opslagruimte nodig. Met MeMail kunt u op elk gewenst moment opslagruimte toevoegen aan elk e-mailplan. Startersplannen bevatten mailboxen van 1 GB, terwijl premiumplannen beginnen bij 2 GB. De opslagruimte kan worden verhoogd in stappen van 5GB, 25GB of 100GB en er zijn geen grenzen aan de grootte van een mailbox. Onze e-mailoplossingen zijn volledig schaalbaar en kunnen aan uw behoeften worden aangepast.

Veel gestelde vragen over installatie

Hoe kan ik mijn e-mail instellen op mijn computer?

U kunt overal toegang krijgen tot uw MeMail e-mailaccount door webmail.memail.com te bezoeken. MeMail is ook compatibel met de meeste besturingssystemen en e-mailapps, waaronder Microsoft Outlook, Apple Mail, Gmail en andere. Uw volledige mailbox kan worden gesynchroniseerd, inclusief contactpersonen, agenda's, notities en meer.

Hier leest u hoe u uw e-mail instelt op uw desktop- of laptopcomputer.

Hoe kan ik mijn e-mail instellen op mijn mobiele apparaat?

Nadat u uw MeMail e-mailaccount heeft geactiveerd, kunt u uw e-mail instellen op uw telefoon. Afhankelijk van uw voorkeur en het apparaat dat u hebt, zijn er een paar verschillende opties voor het toevoegen van e-mail aan uw smartphone.

Hoe kan ik e-mail forwarding instellen?

Email forwarding stelt u in staat inkomende e-mails van het ene e-mailadres naar een ander e-mailadres door te sturen. Wanneer een e-mail wordt doorgestuurd naar een gewenst adres, leiden de mailservers de inkomende e-mail automatisch om - of sturen deze door - naar het door u gekozen adres. U kunt ervoor kiezen om al uw nieuwe berichten door te sturen naar een ander e-mailadres, of alleen bepaalde soorten berichten. 

Email forwarding is een gratis functie bij MeMail en de installatie is eenvoudig en probleemloos.

Veel gestelde vragen over facturering en betalingen

Kosten om lid te worden van MeMail?

Nee, lidmaatschap is gratis. Zodra u een account hebt, kunt u zich aanmelden voor een gratis memail.com-adres, of een premium e-mailadres kopen dat uw persoonlijkheid uitdrukt.

Welke betalingsmogelijkheden biedt MeMail?

MeMail accepteert PayPal en alle grote creditcards, waaronder Visa, MasterCard, American Express, alsmede cadeaubonnen en pinpassen indien deze zijn uitgegeven door een van deze grote creditcardbedrijven. Onze servers coderen alle ingezonden informatie, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw creditcardgegevens veilig worden bewaard.

Is er een geld-terug-garantie?

Als u niet tevreden bent met onze service, annuleert u uw abonnement binnen 14 dagen en krijgt u het volledige aankoopbedrag terug. Lees voor meer informatie ons volledige annuleringsbeleid hier.

Welke betalingsplannen biedt u aan?

MeMail is een pay-as-you-go-dienst met opties voor maandelijkse of jaarlijkse abonnementen. U kunt op elk gewenst moment opslagruimte toevoegen of verwijderen, of uw account annuleren door in te loggen op uw dashboard en de annuleringspagina onder facturering te bezoeken.

Hoe verleng ik mijn abonnement?

U kunt uw abonnement zo instellen dat het automatisch wordt verlengd. Als u liever handmatig wilt verlengen, logt u gewoon in op uw account en volgt u de instructies bij de kassa.

Krijgt u korting bij MeMail?

Krijg 2 maanden gratis als u zich aanmeldt voor 1 jaar, 4 maanden gratis voor 2 jaar, 6 maanden gratis voor 3 jaar, enzovoort! Bespaar nog meer door u aan te melden voor ons affiliateprogramma: u ontvangt een commissie van 15% telkens wanneer uw doorverwijzing leidt tot een in aanmerking komende aankoop. Zorg er ook voor dat u onze site regelmatig bezoekt om onze beste aanbiedingen te bekijken. U weet nooit wat u kunt vinden!

Veel gestelde vragen over affiliates

Wat is een affiliate-programma?

Een partnerprogramma is een programma voor het delen van inkomsten waarbij de partner (dat bent u!) verkeer naar de website van een handelaar (dat zijn wij!) leidt in ruil voor verwijzingscommissies. Als een bezoeker op uw MeMail doorverwijslink klikt en vervolgens een premium plan koopt, krijgt u een commissie!

Wie komt in aanmerking voor het Affiliate-programma?

Zowat iedereen! Of u nu een grote commerciële website beheert, een kleine persoonlijke blog, een non-profit site of iets daartussenin, u bent van harte welkom om deel te nemen aan het programma. Alle aanvragen worden handmatig beoordeeld, en we behouden ons het recht voor om elke aanvraag te weigeren, vooral als de site of e-maillijst aanstootgevend materiaal bevat, deelneemt aan ongewenste e-mailing, of als het in strijd is met de Affiliate Service Overeenkomst.

Hoe werken de commissies?

Als de door jou doorverwezen persoon een gekwalificeerde bestelling plaatst bij MeMail, ontvang je een commissie van 15% in contanten. Dit zijn levenslange commissies, wat betekent dat u deze commissie ook in de toekomst ontvangt voor elke verlenging van de e-mail! Als de leiders in e-maildiensten, beperken we onze beloningen niet tot onze gewaardeerde klanten. Er is geen minimum referral eis of quotum dat je moet bereiken voordat je referral fees kan verdienen met ons programma. Je kunt zoveel referrals sturen als je wilt en zo vaak als je wilt!

Hoe werkt het Affiliate-programma van MeMail?

Kies je unieke affiliate-ID en deel je doorverwijslink in e-mails, op je blog of via sociale media. Ons uitgebreide systeem zal ervoor zorgen dat het verkeer dat afkomstig is van uw link goed wordt bijgehouden en u krijgt uw commissie, en de koper de korting.

Zie onze Affiliates pagina of log in op het MeMail Dashboard voor meer informatie over de unieke kenmerken van ons programma en voor extra middelen. Hebt u geen account? Registreer gratis, geen aankoop nodig.

Hoe begin ik?

Filiaal worden is zo eenvoudig als 1, 2, 3...

Stap 1: Log in op uw MeMail-dashboard bezoek uw filiaalprofiel.
Stap 2: Pas uw affiliate-ID en doorverwijzingspagina aan.
Stap 3: Promoot MeMail met uw doorverwijslink en campagnebanners

Hoe maak ik links aan om met mijn vrienden te delen?

Publiciteit maken met MeMail is heel eenvoudig! Met onze affiliatecampagnes kunt u eenvoudig en met één klik de voor u meest geschikte stijl van affiliate-links kiezen. Ons ruime aanbod aan banners en linkcampagnes verzekert uw vrienden en collega's ervan dat ze bij MeMail in goede handen zijn met de hoge standaarden en professionele service van MeMail. We zullen onze campagnes regelmatig bijwerken met veel hulpmiddelen om u te helpen uw affiliatepagina te promoten, dus kom zeker nog eens terug!

contact support

Heeft u een vraag of opmerking? Kunt u uw gewenste e-mail niet vinden? Neem contact met ons op door het formulier op deze pagina in te vullen.

MeMail AG

Friedrichstr. 90
10117 Berlijn, Duitsland

Handelsregister Charlottenburg
HRB 198542 B
VAT ID: DE320400730

Email
hello (at) memail.com

Chief Executive
Dipl.-Kffr. (FH) Anschelika Smoljar

Voorzitter
Dipl.-Kfm. Michael Hauck

heb je een vraag?

Gebruik het onderstaande formulier of stuur ons een e-mail op support (at) memail.com als u vragen hebt en een van onze supportmedewerkers zal u graag helpen.

alle velden zijn verplicht

Onklopbare prijzen • Upgrade naar behoefte • Gratis e-mail doorsturen

Abonneer u op maandelijkse of jaarlijkse abonnementen. Meer ruimte nodig? Geen probleem. Onze plannen zijn flexibel en op maat gemaakt voor uw behoeften-upgrade wanneer uw behoeften veranderen met meerdere opslagopties voor onbeperkte mailboxruimte.
Een e-mailadres dat u nooit meer hoeft te veranderen, met uw eigen persoonlijke tintje.
tariefplannen

ga je gang, selecteer je email adres hieronder!

Met 1000-en opties en prijzen vanaf 0.00/maand*, vindt u zeker een e-mailadres dat uw persoonlijkheid uitdrukt.

*Alle prijzen zijn incl. % BTW gebaseerd op land van herkomst

selecteer uw e-mailadres ^10000

olivia@memail.com

august@email.football

emma@email.dance

hanna@mail.rich

liam@email.london

selecteer uw e-mailadres

 kies uw e-mailadres
TERUG NAAR BOVEN